Sarlota de piersici

  • Ingrediente:
  • Cantitatile date sunt pentru 6 portii

    250 g biscuiti sau piscoturi, 1 kg piersici bine coapte, 150 g zahar, 6 foi gelatina, 600 g frisca batuta, 1 lingura visinata, 3 linguri rom.


    Mod de preparare:

    Se aseaza biscuitii sau piscoturile pe fundul si de jur imprejurul unei forme. Zaharul cu un pahar de apa si gelatina inmuiata se pun sa fiarba. Piersicile se zdrobesc si se amesteca cu siropul racit, cu frisca, cu visinata si cu romul. Se varsa compozitia in forma tapetata cu biscuiti. Se lasa sa se intareasca bine la rece. Se rastoarna pe o farfurie si se orneaza cu frisca si jumatati de piersici. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s