Tarta cu afine

  • Tarta cu afine
  • Ingrediente

    Mod de preparare

    • Aluat:
    • 1 cub de margarina Rama Maestro (250g)
    • 2 pahare cu faina (340g)
    • 1/2 pahar cu zahar (125g)
    • 1 ou
    • 2 lingurite de praf de copt
    • 2 linguri de smantana
    • Compozitie:
    • Doua budinci de zmeura cu zahar
    • 3 pahare de lapte
    • 500g de afine
    • 1 Utilizati un mixer pentru a amesteca intr-un castron faina, praful de copt, zaharul, un ou, smantana si margarina Rama.
    • 2 Folosindu-va de maini formati din amestecul obtinut o bila, pe care o inveliti intr-o folie. Lasati-o timp de 30 de minute in frigider.
    • 3 Fierbeti doua pahare de lapte. Dizolvati budinca in restul de lapte si amestecul rezultat il adaugati peste laptele care fierbe. Continuati sa amestecati pana cand se ingroasa budinca.
    • 4 Ungeti o tava dreptunghiulara (22 x 28 cm) cu margarina Rama si presarati putin faina dupa. Puneti in tava jumatate din aluatul racit.
    • 5 Turnati budinca uniform pe aluat si acoperiti cu fructe de padure.
    • 6 Razuiti peste acestea restul de aluat rece. Puneti prajitura in cuptorul incalzit in prealabil la 180 ° C si lasati se coaca timp de aproximativ 50 de minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s