Cheesecake cu piersici

  • Cheesecake cu piersici
  • Ingrediente

    Mod de preparare

    • Aluat:
    • 1/2 cub de margarina Rama Maestro
    • 1.5 pahare cu faina
    • 2/5 pahar cu zahar
    • 1 ou
    • Compozitia de branza:
    • 3/5 cub de margarina Rama Maestro
    • 1 kg de branza de vaci
    • 3/4 pahar cu zahar
    • 4 oua
    • 1/2 pahar cu smantana
    • 1 lingura cu varf de faina de cartofi
    • 2 linguri de stafide
    • 1 cutie de piersici
    • 1 Amestecati margarina Rama Maestro cu zahar. Adaugati un ou. In cele din urma, turnati faina si amestecati. Puneti aluatul pe o masa presarata cu faina si framantati repede. Inveliti-l intr-o folie si lasati-l in frigider pentru 20 de minute.
    • 2  Dupa ce s-a racit, scoateti aluatul de la frigider, intindeti o foaie si asezati-o in tava. Puneti tava in cuptorul incalzit in prealabil la 200°C si coaceti pana cand aluatul capata o culoare maro aurie (aproximativ 10 minute).
    • 3 Amestecati margarina cu zahar si apoi adaugati ouale separat in timp ce continuati sa amestecati. Adaugati branza de vaci, smantana, stafidele si faina de cartofi / amidonul. Amestecati totul usor.
    • 4 Scurgeti siropul din piersici si lasati-le sa se usuce pe un prosop de hartie. Taiati-le in sferturi si asezatile pe blatul precopt.
    • 5 Acoperiti piersicile cu amestecul de branza de vaci si nivelati suprafata prajiturii. Puneti aluatul in cuptorul incalzit in prealabil la 170°C si lasati-l timp de aproximativ 60 de minute.
    • 6 Scoateti prajitura din cuptor si lasati-o sa se raceasca. Presarati pe ea zaharul pudra folosindu-va de un sablon de hartie cu un model dragut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s