Inghetata padurea neagra

  • Inghetata padurea neagra
  • Ingrediente

    Mod de preparare

    • Ingrediente pentru 4 porţii:
    • 500 g visine (pot fi si congelate)
    • 300 ml suc de cireşe
    • 1 lingura amidon de porumb
    • ½ pastaie de vanilie
    • 2 linguri de zahăr brun
    • dupa gust 2 linguri de Kirsch (sau un alt lichior de cirese care nu este dulce)
    • 8 waffles
    • 2 cutii (900 ml) de inghetata de Carte D’Or Chocolate
  • Se clatesc ciresele, din care se pastreaza 4 pentru ornat (care sa aiba coditele).
  • Se amestecă 5 linguri de suc de cirese cu amidon de porumb.
  • Sucul rămas de cirese se fierbe cu zahărul şi vanilia razuita.
  • Dupa ce se aduce la fierbere, se adauga compozitia deja amestecata cu amidon si cirese, se da din nou in fiert, dupa care se adauga lichiorul.
  • Se lasa sa se raceasca si se amesteca din cand in cand pana cand devine jeleu.
  • Se toarna jeleul de cirese, pe peretii interiori ai paharului, dupa care se pun si ciresele in pahare si se acopera cu waffle, peste care se adauga 1 cupa de inghetata Carte D’Or Chocolate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s