Desert „zebra”

  • Desert "zebra"
  • Ingrediente

    Mod de preparare

    • Bicarbonat de sodiu 1 lingurite
    • Cacao 5 linguri
    • Esente (de rom, vanilie, lamai, portocale) – 5 lingurite
    • Faina 300 grame
    • Lapte 250 ml
    • Margarina Rama maestro 100 grame
    • Oua 4 buc
    • Praf de copt 1 pachet
    • Ulei 4 linguri
    • Zahar tos 1 cana
    • Zahar vanilat 1 pliculet

    1. Se bat albusurile spuma
    2. Freci margarina cu zaharul, adaugi pe rand galbenusurile si amesteci pana devine spumoasa compozitia.

    3. Adaugi mirodeniile si laptele.

    4. Adaugi albusurile batute spuma, amesteci bine bine si la sfarsit adaugi faina in ploaie.

    5. Imparti compozitia in 2, una ramane alba si in cealalta pui cacao.

    6. Pui in tava putina compozitie alba.
    7. La sfarsit pui compozitia neagra si faci desen zig zag cu coada unei furculite.

    8. Se da la cuptor pentru 30-40 minute.

2 păreri la “Desert „zebra”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s