Minieclere cu galzura

  • Minieclere cu galzura
  • Ingrediente

    Mod de preparare

    • 250 gr. faina
    • 100 gr. Rama Maestro
    • 100 gr. ulei
    • 300 ml. apa
    • 1 praf de sare
    • 5 oua
    • 500 gr. frisca
    • 400 gr. ciocolata neagra
    • 200 gr. ciocolata alba

    1. Se pune apa la fiert cu margarina, uleiul, zaharul si sarea.
    2. Cand incepe sa fiarba se pune faina, toata o data si se amesteca energic, pana se desprinde aluatul de pe vas.
    3. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se adauga ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
    4. Aluatul se spriteaza in forma de bilute in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute pentru 15 minute, apoi inca 10 minute la foc moderat.
    5. Dupa ce s-au copt se taie la jumate si se umplu cu frisca, apoi se tavalesc prin ciocolata neagra topita si se orneaza cu ciocolata alba topita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s