Choux a la creme

  • Choux a la creme
  • Ingrediente

    Mod de preparare

    • 250 gr. faina
    • 100 gr. Rama Maestro
    • 100 gr. ulei
    • 300 ml. apa
    • 1 praf de sare
    • 5 oua
    • 500 gr. frisca
    • 300 gr. ciocolata amaruie

    Preparare aluat:

    1. Apa se pune la fiert impreuna cu untul, uleiul, zaharul si sarea.
    2. Cand incepe sa fiarba se pune faina, toata o data si se amesteca energic cu un tel, pana se desprinde aluatul de pe vas.
    3. Se lasa putin sa se racoreasca, apoi se adauga ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
    4. Aluatul se spriteaza in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute pentru 15 minute, apoi inca 10 minute la foc moderat.

    Asamblare si decorare:

    1. Dupa ce s-au copt se taie la jumate si se umplu cu frisca.
    2. Se decoreaza cu ciocolata topita.
    3. Se servesc reci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s