Bilute „raffaello”

  • Bilute "raffaello"
  • Ingrediente

    Mod de preparare

    • 1,5 dl apa
    • 300 g zahar
    • 400 g lapte praf
    • 200 g margarina
    • 100 g alune, nuci, migdale
    • 200+50 g nuca de cocos

    1. Se ferbe apa cu zaharul, se raceste putin si se adauga laptele praf si nuca de cocos.
    2. Se lasa la racit, apoi se amesteca cu margarina si se tine compozitia in frigider 1 ora.
    3. Se formeaza bilute in mijlocul carora se pune cate o aluna si se tavalesc in fulgi de nuca de cocos.
    4. Se tin in continuare in frigider fiindca altfel se va topi margarina.
    5. Eu am pus bilutele intr-o cutie de ciocolata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s