Turn de napolitane cu capsune

  • Turn de napolitane cu capsune
  • Ingrediente

    • Ingrediente pentru 6 persoane:
    • Pentru aluat:
    • 100 g margarina Rama Maestro
    • 50 g de zahăr
    • 1 pachet zahar vanilinat
    • 1 vârf de cutit de sare
    • ½ sticla de esenta de migdale
    • 3 oua
    • 200 g faina
    • 250 ml lapte
    • putina margarina pentru forme
    • De asemenea:
    • 500 g capsune
    • 1 caserola (900 ml) de inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone
    • zahar pudra
    • Mod de preparare:
  • Se separa ouale si se bat albusurile spuma.
  • Se freaca margarina Rama Maestro cu zaharul, zaharul vanilinat si esenta de migdale.
  • Se adauga galbenusurile si se amesteca.
  • Se pune faina in ploaie peste, alternativ cu laptele si se adauga sarea.
  • La sfarsit se adauga albusurile batute spuma.
  • Se unge forma de napolitane cu putina margarina Rama Maestro si se pune aluatul in strat subtire.
  • Sunt gata cand sunt usor rumenite si se scot pe platou si se lasa sa se raceasca
  • Se spala capsunele si 250 g se taie bucatele mici.
  • Celelalte 250 g se pun in blender si se obtine un sos (fara a strecura semintele), care se amesteca la mana cu inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone, apoi se da la congelat pana se intareste.
  • Se ia o napolitana, pe care se pun 3 cupe de inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone deja amestecata cu sosul de capsune, alternate cu bucati de capsune.
  • Se pune o alta napolitana peste, dupa care se pun din nou 3 cupe de inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone alternate cu caspsune si inca o napolitana peste.

Se presara zahar pudra peste turn si se serveste imediat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s