Inghetata de vanilie

  • Inghetata de vanilie pe pat de fructe
  • Ingrediente

    Mod de preparare

    • Ingrediente pentru 4 porţii:
    • 1 portocala
    • 200 g gem afine
    • 2 mere
    • 30 g de zahar
    • 1 lingura margarina Rama Maestro
    • 2 cutii de inghetata Carte D’Or Vanilla
  • Se spala si se rade portocala, dupa care se stoarce.
  • Se amesteca intr-o cratita sucul impreuna cu gemul de afine si coaja rasa de portocale si se fierbe 5 minute.
  • Merele se spala, se taie in sferturi pentru a se elimina samburii, dupa care se taie felii.
  • Se pune zaharul intr-o tigaie, se amesteca pana se topeste dupa care se adauga margarina Rama Maestro, in care se caramelizeaza merele timp de 2-3 minute.
  • Se aseaza merele pe farfurie, se toarna sos de afine si se aseaza 2 cupe de inghetata Carte D’Or Vanilla.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s