Prajitura cu turta dulce

  • Prajitura cu turta dulce
  • Ingrediente

    • Aluat:
    • 3/4 cub de margarina Rama Maestro
    • 1.5 pahare cu faina
    • 2 linguri de faina de cartofi / amidon
    • 1 pahar cu zahar
    • 2 lingurite de praf de copt
    • 5 oua
    • 1 lingurita de mirodenii pentru turta dulce
    • 4 linguri de cacao
    • 1 ciocolata neagra
    • Siropul de rom:
    • 1/2 pahar cu zahar
    • 1/2 pahar cu apa
    • 3 linguri de rom
    • In plus:
    • 1 pahar de smantana 36%
    • 3 tablete ciocolata neagra gem de prune
    •  Mod de preparare:
    • 1 Amestecati bine zaharul cu margarina Rama Maestro. Atunci cand amestecul devine moale, adaugati oualele. Utilizati un mixer pentru a amesteca compozitia cu faina, praf de copt, cacao si mirodeniile pentru turta dulce.
    • 2 In cele din urma, adaugati ciocolata tocata si amestecati usor. Puneti aluatul preparat in tava longitudinala si coaceti la 170°C timp de aproximativ 60 – 80 de minute.
    • 3 Pregatiti compozitia. Fierbeti crema. Cand fierbe, adaugati o tableta jumatate de ciocolata si amestecati pana cand totul se ingroasa. Lasati-o sa se raceasca in timp ce amestecati din cand in cand.
    • 4 Pregatiti siropul. Fierbeti apa impreuna cu zaharul. In timp ce se raceste, amestecati cu rom. Taiati blatul facut la cuptor in trei straturi si insiropati-le.
    • 5 Acoperiti blatul cu amestecul de ciocolata si gem de prune. Puneti impreuna toate straturile de turta dulce.
    • 6 Topiti ciocolata ramasa intr-o baie de apa si adaugati-o cu o perie pe turta dulce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s