Prajitura cu caise si iaurt

  • Prajitura cu caise si iaurt
  • Ingrediente:

    • 1 cub de margarina Rama Maestro (250g)
    • 4 oua
    • 1 pahar cu zahar (250g)
    • 2 pahare faina (350g)
    • 3 lingurite de praf de copt
    • 1 pahar de iaurt simplu (250ml)
    • 1 lingura de cacao
    • 1 zahar vanilat
    • 500g de caise
    • 50g de migdale sub forma de fulgi
    • Mod de preparare:
    • 1 Topiti margarina Rama in cratita si lasati-o sa se raceasca. Amestecati margarina cu faina, praful de copt si cacao. Bateti ouale cu zaharul si zaharul vanilat.
    • 2 Continuati sa amestecati faina si adaugati iaurt si un cub topit de margarina Rama Maestro.
    • 3  Taiati caisele in cubulete si scoteti-le samburii.
    • 4  Ungeti tava dreptunghiulara(22x27cm) cu un cub de margarina Rama Maestro si apoi presarati putina faina. Puneti aluatul in tava.
    • 5  Asezati in aluat cubuletele de caise.
    • 6 Presarati fulgii de migdale peste aluat. Pune tava in cuptorul preincalzit si lasati-o timp de aproximativ 35 minute la 180 ° C.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s