Tarta cu cirese

  • Ingrediente:
    5 oua
    5 linguri zahar
    250 gr faina
    1 esenta vanilie
    100 ml lapte
    1 praf de copt
    1 lingura unt
  • Mod de preparare:

    Se separa ouale.Albusurile se bat spuma.

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana isi schimba culoarea.

Se adauga praful de copt stins cu otet, untul si laptele. Se amesteca bine si se adauga spuma de albusuri.Cand amestecul celor doua devine o crema omogena se adauga treptat faina amestecand de jos in sus sa nu se lase albusul.Se tapeteaza o tava de 18 cm cu unt si faina si se adauga compozitia pentru blat.Ciresele se curata de samburi si se aseaza uniform, cate una, peste blat .Se coace in cuptor la 180 grade ,30 minute.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s