Turta dulce

  • Ingrediente

    • Aluat:
    • 1/2 de cub de margarina Rama Maestro (125g)
    • 3 pahare cu faina (500g)
    • 1 pahar cu zahar pudra (200g)
    • 3/4 pahar cu miere (200g)
    • 1 ou
    • 1 lingurita de praf de copt
    • 20 g mix de condimente de turta dulce
    • 2 lingurite de cacao (15g)
    • Glazura:
    • 2 pahare de zahar pudra
    • Putin lapte sau suc de lamaie
    • coloranti alimentari
    • Mod de preparare:
    • 1 Puneti margarina Rama Maestro si celelalte componente ale aluatului intr-un bol. Amestecati totul cu mixerul.
    • 2 Asezati aluatul pe masa presarata cu faina si framantati pana devine moale si omogen.
    • 3 Rulati aluatul intr-o folie si puneti-l in frigider pentru o ora (puteti sa il pregatiti cu cateva zile inainte si sa il pastrati in frigider).
    • 4 Intindeti aluatul racit in foi de 0.5 cm grosime si taiti-l cu ajutorul formelor de turta dulce. Aranjati-le in tava unsa cu margarina Rama Maestro si lasati-le timp de 8-10 minute la 180°C.
    • 5 Amestecati zaharul pudra cu un pic de lapte sau suc de lamaie pana cand se ingroasa. Impartiti glazura pregatita in mai multe boluri si adaugati diferiti coloranti alimentari.
    • 6 Aplicati glazura cu o seringa sau perie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s