Crema de cafea cu visine

  • Ingrediente crema: 150 g de ciocolata alba, doua oua, 25 g de zahar, doua linguri de zahar pudra cu aroma de vanilie, doua lingurite praf de cafea instant, 75 ml de frisca.

    Ingrediente garnitura visine: 350 g de visine din compot, doua linguri de zahar, 100 ml de suc de visine, o lingura de amidon, 30 g de ciocolata rasa.

    Mod de preparare
    Se topeste ciocolata in bain-marie. Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar tos. Galbenusurile se bat cu zahar pudra cu aroma de vanilie. Compozitia de galbenusuri si praful de cafea instant se toarna peste ciocolata si se inglobeaza cu telul. Se bate frisca rece si se inglobeaza cu telul in compozitia de ciocolata, urmata de albusul batut.

    • Compozitia se toarna in cesti unse si se lasa sa se intareasca in frigider 4 ore. Se rastoarna apoi pe farfurii. Visinele se dau in fiert cu zahar si suc. Se adauga amidon si se da din nou in fiert. Se lasa sa se racoreasca si se aseaza pe farfurii, alaturi de crema.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s