Tartine cu fructe de padure

  • Tartine cu fructe de padure
  • Ingrediente:500 gr faina
    -250 gr margarina/unt
    -150 gr zahar
    -1 pliculet zahar vanilat
    -1 plic budinca de vanilie
    -1 plic praf de spuma ptr deserturi cu gust de frisca(dr.Oetker)
    -1 lingurita bicarbonat
    -1 praf de sare
    -un plic de gelatina
  • Mod de preparare:-se freaca margarina cu zaharul,zaharul vanilat si praful de sare
    -se adauga faina amestecata cu bicarbonatul
    -se amesteca bine,se adauga un ou si se face un aluat cat de cat elastic
    -se fac bilute din aluat si se modeleaza dupa foremele de tartine,cat mai subtire,ptr ca ele mai cresc la cuptor,dar nici exagerat de subtire ca se crapa.
    -apoi in mijlocul fiecarei tarte se pun3-4 boabe de fasole,ptr a nu se umfla prea mult…se pun la cuptor ptr 15-20 min,la 180 de grade
    gata scoase din cuptor se scot imediat din forme,cu grija sa nu se rupa
    -budinca(facuta dupa instructiunile de pe plic) se amesteca cu crema cu gust de frisca(tot de la plic) pana devine o crema pufoasa
    -se umple fiecare tarta cu crema,se pun fructele de padure iar deasupra gelatina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s