Prajitura cu nuca de cocos

  • Ingrediente prajitura:

  • 7 oua
  • 600 g zahar
  • 300 g nuca de cocos
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri faina
  • 200 g unt sau margarina

Mod de preparare reteta:

Blat:
Se bat albusurile cu 300 g zahar, se adauga in ploaie 200 g nuca de cocos plus 2 linguri de faina. Cand e bine amestecata ( se amesteca numai de sus in jos nu circular ca sa nu se lase compozitia) se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se introduce la cuptor.

Crema:
Se amesteca galbenusurile cu 300 g zahar, laptele si 2 linguri faina. Se fierbe compozitia obtinuta pe baie de aburi 30 de minute  amestecand incontinuu. Dupa ce s-a racit se amesteca cu untul frecat.
Se intinde crema peste blatul din tava si se presara nuca de cocos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s