Dulceata de capsuni fara conservanti

  • Ingrediente:

  • o farfurie adanca cu varf de capsune
  • 1 kg de zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare reteta:

Capsunile se spala, se lasa sa se scurga de apa, se pun intr-un vas de tuci( de preferat), se pune zaharul peste ele apoi se lasa cateva ore sa-si lase zeama, dupa care se pune la foc mic si se fierbe pana se ingroasa siropul si se leaga dulceata.

Din cand in cand se ia spuma.

Cand dulceata este aproape gata se adauga zeama de lamaie. Cand s-a racit, se aseaza in borcane.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s