Dulceata de capsuni fara conservanti

  • Ingrediente:

  • o farfurie adanca cu varf de capsune
  • 1 kg de zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare reteta:

Capsunile se spala, se lasa sa se scurga de apa, se pun intr-un vas de tuci( de preferat), se pune zaharul peste ele apoi se lasa cateva ore sa-si lase zeama, dupa care se pune la foc mic si se fierbe pana se ingroasa siropul si se leaga dulceata.

Din cand in cand se ia spuma.

Cand dulceata este aproape gata se adauga zeama de lamaie. Cand s-a racit, se aseaza in borcane.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s