Pandispan

  • Ingrediente:

    – 5 oua
    – 5 linguri zahar
    – 5 linguri ulei
    – 5 linguri faina

    Mod de preparare:
    Se separa ouale; se bat albusurile spuma cu un praf de sare, si zahar.

    • Se adauga galbenusurile.Se amesteca usor cu o spatula/lingura de lemn, etc.
      • Eu am spatula asta speciala de la Tupper, cu un orificiu simpatic in mijloc😛 …care ma ajuta mult la incorporarea galbenusurilor in spuma.Se adauga uleiul si faina (neaparat) cernuta si se amesteca, cu miscari usoare, de jos in sus:Se toarna aluatul intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt:…si se coace la foc mic, in cuptorul preincalzit, cca.20-25 de minute:Se taie blatul in doua, pe orizontala, si se umple cu crema preferata, ori numai cu frisca batuta si fructe.
      • P.S. Pentru pandispanul de cacao, inlocuiti 2 linguri de faina (din cele 5) cu cacao; acelasi lucru il faceti si pentru pandispanul cu nuca, folosind, bineinteles, nuca macinata .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s