Supa de scoici

  • Timp de preparare: 40 de minute
    Portii: 4

    Ingrediente:
    -3 linguri ulei de masline
    -1 ceapa de marime medie
    -2 tulpini de telina
    -3-4 catei de usturoi
    -sare si piper
    -1/2 cana vin alb
    -1 cana apa
    -400 grame rosii
    -3 kg scoici
    -1/4 cana patrunjel tocat

  • Mod de preparare:Se incinge uleiul intr-o tigaie, unde se soteaza ceapa impreuna cu telina, usturoiul, rosiile, sarea si piperul, lasand totul pe foc 5-10 minute. Se adauga vinul si se mai lasa inca 10 minute, adaugand apa, daca sosul se ingroase prea rau. Se adauga scoicile si se lasa sa se deschida, 5 minute. Se pune patrunjelul inainte de a fi servite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s