Somon cu sos verde

  • Timp de preparare: 40 de minute
    Portii: 4

    Ingrediente:
    -4 bucati de somon
    -3 linguri ulei de masline
    -3/4 cana firimituri de paine
    -1 pumn rucola
    -1 catel de usturoi
    -1/4 cana ulei de masline
    -otet
    -1 lingura mustar de Dijon
    -sare si piper

    Mod de preparare:

    Se unge somonul cu cele 3 linguri de ulei de masline si se presara deasupra firimiturile de paine. Se baga la cuptor, la 380 grade F si se tine pana cand este facut. Se amesteca ingredientele ramase cu un blender, sosul obtinut, servindu-se alaturi de somon.

    Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s