Scoici in sos Pernod

  • Timp de preparare: 45 de minute
    Portii: 4

    Ingrediente:
    -3 linguri ulei de masline
    -1 ceapa de marime medie
    -2 tulpini de telina
    -3-4 catei de usturoi
    -sare si piper
    -2 rosii
    -2 cani vin alb
    -1/2 cana lichior Pernod
    -1 praf de sofran
    -2-3 kg scoici
    -1/2 cana patrunjel

  • Mod de preparare:Se incinge ulei intr-o tigaie, unde se soteaza ceapa, telina si usturoiul, apoi se pune sare si piper si se lasa pe foc 5-10 minute sau pana cand sosul incepe sa se ingroase. Se adauga vinul, sofranul, rosiile si lichiorul si se mai lasa inca 10 minute. Se pun si scoicile, iar dupa ce se lasa 5 minute, se adauga si patrunjelul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s