Calamar prajit

  • Timp de preparare: 35 de minute
    Portii: 4

    Ingrediente:
    -2 kg calamar
    -1 cana faina
    -1 cana faina de porumb
    -1/2 lingurita sare
    -1/2 lingurita piper
    -ulei vegetal
    Sos:
    -sos de rosii sau maioneza cu usturoi

  • Mod de preparare:-Se curata calmarul, se inlatura cartilagiul, tentaculele, capul si pielea. Se taie in rondele de 1 inch, care se pun in frigider pentru 5 minute, inainte de a fi pregatite. Se pun intr-o tigaie 2 inch de ulei, se incinta bine, apoi se amesteca faina de porumb cu cea de grau si condimentele. Se dau rondelele de calmar prin acest amestec si se prajesc in uleiul incins pentru un minut, sau chiar mai putin. Se servesc cu sos, la alegere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s