Cocktail de visine

  • Ingrediente:
  • 300 ml suc de vişine (compot), 300 ml frişcă (10-15%), 20 g gelatină, zahar dupa gust
  • Mod de preparare:

    • Se dizolva gelatina în 100 ml de apă fiartă şi se lasă la rece timp de 1 oră.
    • Se bate frisca cu zahar.
    • Dacă sucul de visine nu este dulce, adaugati zahar dupa gust.
    • Jumătate din gelatina umflata se aduce la fierbere, dar nu se fierbe.
    • Adauga gelatina la frisca, se amesteca bine.
    • Se toarnă în forme potrivite (orice – plastic, sticla, fier, etc).
      Forma se umple pe jumătate.
      Bagati la frigider (3-4 ore).
    • După aceea, gelatina rămasa se aduce la fierbere, dar nu se fierbe.
    • Adauga gelatină în compotul de fructe, şi se amestecă.
    • Turnati peste gelatina cu frisca cea cu compot. Puneti la frigider pentru 3-4 ore.
    • Puteti sa decorati cu visine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s