Tort de inghetata

  • Ingrediente

    blat

    • 2 oua
    • 100 g zahar
    • 150 ml frisca
    • 1 banana

    blat cacao

    • 3 linguri cacao
    • 200 ml frisca
    • 200 g zahar
    • 3 oua

    blat vanilie

    • 1 esenta vanilie
    • 2 plicuri zahar vanilat
    • 3 oua
    • 200 ml frisca
    • Mod de preparare:Primul blat-separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.Caramelizam  zaharul impreuna cu banana maruntita. Rasturnam peste albusuri si mixam impreuna. Apoi  adaugam galbenusurile mixate bine cu frisca si dam la congelator.

      Intre timp pregatim al 2-lea blat-mixam albusurile spuma cu zaharul.Apoi adaugam galbenusurile unul cate unul.Si la final incorporam frisca mixata putin cu cacaoa.Rasturnam peste primul blat care sa intarit intre timp.

      La blatul de vanilie procedam la fel ca la cel de cacao doar ca inlocuim cacaoa cu esenta si plicurile de zahar vanilat.Rasturnam peste cele 2 blaturi doar ca la mine nu era asa tare intarit blatul de cacao si sau amestecat putin😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s