Pizza vegetariana

  • Ingrediente:
    • Pasta de tomate: 400 g
    • Masline: 100 g
    • Ciuperci: 400 g
    • Porumb: 200 g
    • Faina: 600 g
    • Telina: 1 buc
    • Drojdie proaspata: 50 g
    • Apa: 300 ml
    • Morcov: 1 buc
    • Margarina: o lingurita
    • Ceapa: 1 buc
    • Cimbru: o lingurita
    • Sare: dupa gust
    • Piper: dupa gust
    • Mod de preparare:Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si o lingurita de sare,se face un aluat care se lasa la dospit in tava unsa si tapetata cu faina. Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau la razatoare si se calesc putin, dupa care se adauga cimbrul, piperul si pasta de rosii. Pentru a se inmuia sosul se adauga putina apa.Dupa ce se raceste, se intinde peste aluatul crescut si se da la cuptor pana se rumeneste,(15-20 min).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s