Rulouri cu ceapă verde și curcan

  • Ingrediente

    2 linguri de maioneză
    2 linguri de pesto
    4 lipii
    4 frunze de salată creață
    250g carne de curcan, fiartă sau coaptă
    6 cepe verzi, tăiate felii
    1 bucată de castravete lungă de 12cm, tăiată în bucăți

    Mod de preparare

    • 1. Se amestecă 2 linguri de maioneză și 2 linguri de pesto. Se împart pe 4 lipii următoarele ingrediente: 4 frunze de salată creață, 250g carne de curcan fiartă sau coaptă, 6 cepe verzi tăiate felii și 1 bucată de castravete lungă de 12cm, tăiată în bucăți. Se stropește cu amestecul de maioneză cu pesto, se înfășoară și se mănâncă.
    • 2. V.N. per porție: 267 kilocalorii, 24g proteine, 9g grăsimi, 2g grăsimi saturate, 25g carbohidrați, 2g fibre, 3g zahăr, 1,62g sare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s