Pasca dietetica

  • Retete Culinare - Pasca dietetica
  • Ingrediente

    • 615 g branza slaba de vaci
    • 415 g ricotta
    • 150 g iaurt degresat
    • 3 oua
    • 40 g indulcitor natural (xilovit am folosit eu)
    • 40 g amidon de porumb
    • 50 g fructe goji deshidratate
    • Decor:
    • 10 g induclitor pudra – (xilovit)
    • fructe goji
    • Mod de preparare reteta Pasca dietetica

      1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

      2. Tapetam fundul unei tavi (24 cm) obligatoriu detasabile, iar peretii ii ungem cu putin ulei si ii tapetam cu faina (desi la fel de bine ati putea sa ii tapetati cu hartie de copt, eu n-am facut-o pentru ca am ramas in pana de hartie🙂.

      3.  Amestecam branza cu ricotta si cu iaurtul, si omogenizam cu ajutorul unui mixer vertical.

      4. Adaugam indulcitorul, si ouale (cate unul pe rand) si mixam bine.

      5. La final inglobam fructele goji cu ajutorul unei spatule.

      6. Punem compozitia in tava si introducem in cuptor pentru 60 min.

      Nota! Daca vreti sa o rumeniti in ultimele 2-3 minute cresteti temperatura la 210°C.   Enjoy!

       

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s