Inghetata cu mascarpone si fructe de padure

  • Retete Culinare - Inghetata cu mascarpone si fructe de padure
  • Ingrediente

    • – 250 gr. mascarpone,
    • – 250 gr. fructe de padure (eu am folosit congelate, ca-s mai accesibile in perioada asta, dar, daca va da mana, puteti folosi proaspete),
    • – 3 galbenusuri,
    • – 3 linguri zahar,
    • – 200 ml. frisca lichida.
    • Mod de preparare reteta Inghetata cu mascarpone si fructe de padure

      Decongelam fructele de padure si le pasam usor cu o furculita, astfel incat sa ramana si fructe intregi. Mascarponele se mixeaza cu frisca lichida, iar galbenusurile cu zaharul.

      Apoi turnam mixul de galbenusuri si zahar, peste cel de mascarpone si frisca si mai mixam putin.

      Incorporam cu ajutorul unei spatule fructele de padure pasate.

      Asezam compozitia intr-o caserola si o introducem in congelator pentru aproximativ 5 ore.

      Simplu, dar delicios! Va garantez!

      Enjoy!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s