Sangria de vara

  • Sangria de vara
  • Ingrediente

    o sticla de vin alb fructat
    120ml triplu sec
    400ml apa minerala
    2 cani de capsuni
    o cana de afine
    4 pere taiate felii

  • Mod de preparare

    Sangria de vara se prepara foarte usor si este foarte aromata. Noi va propunem varianta cu capsuni, afine si pere.

    Tot ceea ce aveti de facut este sa curatati si sa spalati fructele, dupa care sa le taiati felii. Pentru un aspect placut, dar mai ales daca doriti sa va impresionati invitatii, va sugerez sa decupati fructele (cele care pot fi decupate, bineinteles) in diferite forme, cu ajutorul inelelor pentru fursecuri.

    Apoi amestecati toate ingredientele intr-o carafa si dati la frigider pentru cel putin 4 ore. Ideal ar fi sa stea o noapte la frigider.

  • Mod de servire

    Sangria de vara se serveste rece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s