Ciorba de miel cu tarhon

  • Ciorba de miel cu tarhon
  • Ingrediente

    1 kg. carne de miel, 2 morcovi, 1 telina mica, 3 linguri de orez, 200 ml smantana grasa, de casa, 2 galbenusuri, tarhon, ardei iuti, 1 ceapa, 2 linguri de otet

  • Mod de preparare

    Ciorba de miel cu tarhon este a supa speciala si delicioasa.

    Carnea de miel se spala foarte bine, se taie bucati si se lasa cateva ore in apa cu 2 linguri de otet. Se pune apoi la fiert in 4 l de apa rece. Se lasa sa fiara o ora la foc mic. Separat se calesc in ulei morcovii rasi pe razatoarea cu ochiuri mari , telina si ceapa tocata cat mai fin. Se adauga in ciorba si se mai lasa sa fiarba 20 de minute, se pune orezul spalat bine. Se sareaza dupa gust, se pune otet de pe ardeii iuti ca sa acrim ciorba si se stinge focul. Se bat galbenusurile cu smantana peste care se toarna treptat un polonic din supa apoi se adauga in oala.

  • Mod de servire

    Ciorba de miel cu tarhon se serveste cu ardei iuti si tarhon tocat fin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s