Bautura de vin rosu cu rom

  • Bautura de vin rosu cu rom
  • Ingrediente

    1 l vin rosu aromat,
    500 ml rom,
    600-800 g zahar,
    1 lingurita esenta de vanilie.

  • Mod de preparare

    Zaharul se dizolva in vin si se infierbanta fara sa fiarba in clocote. Cand se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si, cind s-a racit, romul si esenta de vanilie, amestecand bine. Se toarna in sticle care apoi se astupa ermetic cu dop. Se poate consuma imediat.

  • Mod de servire

    Lichiorul de vin rosu se poate consuma ca digestiv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s