Rulada festiva de carne de porc

  • BYgGFtPplahk
  • Iti trebuie:

    400 g muschi  de porc
    150 g ciuperci
    150 g carnaciori
    100 g costita afumata

  • 100 g cascaval
    100 g ceapa
    3 oua
    50 g pesmet
    50 g pasta de rosii
    marar
    1 ardei iute
    100 ml ulei
    sare si piper dupagust

     

    Pregatesti asa:

    Tai muschiuletul de porc pe lungime si il bati putin.
    Pentru umplutura calesti ceapa in ulei fierbinte, pui ciupercile taiate, sarea, piperul si mararul.
    Cand compozitia s-a racit, pui 1 ou crud, carnaciorii si costita afumata, taiata cubulete, cascavalul si 2 oua fierte date pe razatoare.
    Poti pune si un ardei iute.
    Omogenizezi umplutura si o intinzi peste muschi, rulezi si prinzi cu scobitori sau legi rulada cu sfoara de bucatarie.
    Tavalesti rulada prin pesmet si o pui in cuptor in tava cu ulei.
    Din cand in cand, stropesti friptura cu grasimea din tava, ca sa se prajeasca pe ambele parti si sa nu se usuce prea tare.
    Cand este gata, servesti rulada stropita cu pasta de rosii si frunze de verdeata sau cu muraturi.

     

    Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s