Peste prajit la tigaia Dry Cooker

  • peste dry cooker
  • Ingrediente reteta

    • 4 pesti (caras)
    • sare
    • lamaie
    • malai
    • 6-7 catei de usturoi
    • 2 linguri ulei de masline
    • 1 lamaie
    • Timp de pregatire : 5 min
    • Timp de coacere : 25 min
    • Portii : 2
    • Dificultate : easy

    Mod de prepare

    Pestele se curata bine de solzi, se spala si se da cu sare pe toate partile.
    Se lasa asa 2-3 ore sa prinda sare.
    Se pregatesti tigaia Dry Cooker, se stropeste cu putin ulei de masline se unge bine peste tot cu un servetel si se aseaza pe aragaz la flacara mica, exact pe centru.
    Se aseaza pestele, se pune capacul si se lasa la prajit.
    Se prajeste bine pe o parte, apoi se intoarce si pe cealalta sa se prajeasca bine.
    Intre timp pregatiti mamalinga.
    Daca doriti spre final puteti sa stropiti cu putina zeama de lamaie.
    Serviti alaturi de o mamaliga calda si un mujdei de usturoi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s