Oua umplute iepurasi

  • Ingrediente
    5 oua
    1 cutie pate(100 gr)
    2 linguri maioneza
    2 linguri mustar
    masline
    morcov
    gogosari
    marar

    Se fierb ouale si cand sunt gata se tin putin in apa rece pentru a se curata mai usor.Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei cand se pun la fiert ,altfel exista riscul sa se crape coaja.

    Se taie un capacel in partea mai lata a oului si se scot cu grija galbenusurile

    Se faramiteaza galbenusurile cu o furculita si se adauga pateul,maioneza si mustarul.Pateul trebuie sa fie la temperatura camerei ca sa se incorporeze bine in compozitie.

    Se freaca bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia si se adauga sare si piper dupa gust

    Se umplu ouale cu compozitia obtinuta si se dau putin la rece.

    In varful oului se face o crestatura in care se introduc urechile.Urechile le-am facut dintr-un morcov cu ajutorul unui dispozitiv de curatat legume.

    Se fac apoi ochii din masline, gura din gogosar si mustatile din marar.Tot din marar am facut si ceva iarba pentru decor si gata iepurasii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s