Mini-pascute cu branza dulce

  • Retete Culinare - Mini-pascute cu branza dulce
  • Ingrediente

    • 525 gr branza dulce grasa( eu am avut 3 cutii de 175 gr de la Milli)
    • 3 oua
    • 3 linguri iaurt (eu am pus grecesc)
    • 5 linguri gris
    • 3 linguri faina
    • un praf de sare
    • 12 linguri de zahar
    • o lingurita rasa de bicarbonat stins cu putina zeama de lamaie
    • vanilie dupa gust( eu am pus mai multa)
    • coaja de portocala
    • esenta de rom
    • doua forme cu sase cupe fiecare( silicon am avut eu)
    • ulei vegetal pentru uns formele( palmier)
    • Mod de preparare reteta Mini-pascute cu branza dulce

      Se amesteca cu un tel,  branza de vaci cu iaurtul,  aromele si zaharul, acum e momentul sa vedeti cat de dulci le doriti…eu gasesc ideale cele 12 linguri de zahar.

      Adaugam ouale pe rand, grisul si apoi faina plus bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

      Ungem formele cu ulei vegetal eu am pus de palmier si punem lingura cu lingura compozitia.

      Coacem mini-pascutele la 180 de grade pentru fix 30 de minute( desigur putem face testul cu scobitoarea).

      Le scoatem le lasam la racit si manevram usor formele sa nu le rupem.

      Putem sa le servim pudrate cu zahar vanilat…sunt o bunatate. Ah si inca ceva se combina bine cu iaurt 🙂

      Va invit sa le probati….

Lasă un comentariu