Placinta cu spanac

  • Retete Culinare - Placinta cu spanac
  • Ingrediente

    • spanac- 5 legaturi mari
    • 2 cepe rosii
    • o legura ceapa verde
    • 2 fire usturoi verde
    • 3 graunti de usturoi uscat
    • sare,piper dupa gust
    • patrunjel
    • un morcov
    • un cartof
    • 2 linguri faina de hrisca( se poate adauga foarte bine pesmet)
    • un pachet de aluat fraged Bella.
    • 30 ml ulei
    • Mod de preparare reteta Placinta cu spanac

      Spanacul, l-am curatat, spalat pus la scurs. Intr-o cratita am pus apa la fiert cu sare si cand aceasta a dat in clocot am adaugat pentru 3-4 minute spanacul. L-am scos si l-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Dupa care, dupa ce s-a mai racit, l-am tocat marunt. Ceapa, usturoiul se curata,  cartoful, morcovul se curata se spala, se dau pe razatoarea mica.

      Intr-o tigaie am pus la incis uleiul peste care am adaugat cepa tocata martunt, usturoiul verde,morcovul dat pe razatoarea mica, cartoful dat pe razatoarea mica si scurs. Dupa ce acestea au fost trase la tigaie 3-4 minute am adaugat spanacul tocat. Am adaugat o cana de apa, am pus, sare, piper dupa gust. Dupa ce toate ingredientele s-au omogenizat foarte bine am pus usturoiul graunti pisat. L-am lasat pret de 10 minute sa fiarba. La final pentru cateva minute am adaugat faina de hrisca pentru a lega mia bine compozitia. Am adaugat patrunjel tocat.

      Aceasta compozitie am pus intr-o tava, intre doua foi de placinta.

      Am pus la copt pentru 30-40 minute.

      Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s