Spaghete Caprese cu Mini- chiftele

  • Retete Culinare - Spaghete Caprese cu Mini- chiftele
  • Ingrediente

    Pentru mini- chiftele

    • 250 grame carne tocată de vită fără grăsime
    • 1 ou
    • 1/2 lingură ulei de măsline
    • 2 linguri parmezan ras
    • 2 căței de usturoi, tocați
    • 1 linguriță busuioc uscat
    • 1 linguriță oregano uscat
    • 2 linguri pesmet

    Pentru spaghete:

    • 200 grame spaghete integrale
    • 1 lingură ulei de măsline
    • 2 căţei de usturoi
    • 1 cutie roşii în bulion
    • 100 grame roşii cherry, tăiate în 2
    • 10 frunze de busuioc, tăiate în 2 longitudinal
    • 125 grame mini-mozzarella
    • 2 linguri parmezan ras
    • Mod de preparare reteta Spaghete Caprese cu Mini- chiftele

      Carnea tocată se amestecă cu oul, uleiul, parmezanul, pesmetul, usturoiul, busuiocul,  oregano,sare si piper și se modelează în mini- chifteluțe care se așează într-o tavă și se gătesc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 10-15 minute.

      Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu multă sare.

      Într-o tigaie se sotează usturoiul  1 minut în ulei de măsline. Se adaugă roșiile în bulion și roșiile cherry, frunzele de busuioc, 1 polonic din apa în care au fiert pastele, pastele și mini-chifteluțele.

      Se ia tigaia de pe foc și se adaugă mozzarella, parmezanul și, dacă mai este nevoie, încă puțin busuioc proaspăt.

      Se consumă pe farfurii calde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s