Penne la cuptor cu pui și mozzarela

  • Retete Culinare - Penne la cuptor cu pui și mozzarela
  • Ingrediente

    • 150 grame penne tricolore (am folosit Barilla)
    • 1 lingură ulei de măsline
    • 1/2 ceapă roșie tocată
    • 1/2 ardei roșu mare, tăiat cuburi
    • 2 căței de usturoi, tocați
    • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
    • sare,piper
    • paprika
    • busuioc uscat
    • 1 cutie roșii în bulion, tăiate cuburi
    • 100 ml smântână pentru gătit, light
    • 55 grame parmezan ras
    • 125 grame mozzarella
    • Mod de preparare reteta Penne la cuptor cu pui și mozzarela

      Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

      Bucățile de pui se acoperă cu sare, piper, paprika și busuioc.

      Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul și puțină sare. Se călesc 5 minute, apoi  se adaugă usuroiul și bucățile de carne. Se gătesc la foc mediu spre mare 5-6 minute. Se adaugă roșiile, smântâna și parmezanul. Se amestecă, apoi se adaugă pennele.

      Se așează într-o tavă, se așează fâșii de mozzarella deasupra și se introduce în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 10 minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s