Penne bolognese

  • Retete Culinare - Penne bolognese
  • Ingrediente

    • 500 gr carne tocata vita si porc
    • sos de rosii
    • o cutie penne barrila
    • o ceapa
    • jumatate de pahar vin rosu
    • cimbru
    • 1 cub concetrat vita
    • Mod de preparare reteta Penne bolognese

      Ceapa taiata cubulete se pune la calit, dupa care se adauga carnea tocata si se lasa putin sa se prajeasca. Se adauga apa si sosul de rosii si se lasa la fiert la foc mic timp de 40 de minute.

      Se pun pennele la fiert dupa instructiunile de pe cutie.

      Dupa cele 40 de minute se adauga peste carne cubul de vita, vinul, cimbrul, piper,sare si se mai lasa 10 minute.

      Dupa ce se scurg pastele se adauga sosul!

      Pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s