Paste tricolore cu branza

  • Retete Culinare - Paste tricolore cu branza
  • Ingrediente

    • 1 cutie paste tricolore 500 gr
    • 3 linguri ulei masline
    • 1 lingura unt
    • 1 lingura faina
    • 250-300 ml lapte
    • 200 gr brinza feta
    • 100 gr brinza vaci
    • 100 gr cascaval
    • 3 linguri smantina
    • pt gratin:
    • 100 gr cascaval
    • Mod de preparare reteta Paste tricolore cu branza

      Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline.

      Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o craticioara, dupa ce s-a topit untul adaugam o lingura faina, amestecam cu un tel si adaugam laptele treptat ca pt sos bechamel. Adaugam smantina si brinzeturile date pe razatoarea cu gauri mari, amestecam pina se topesc si punem sosul peste paste. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor pt 15-20 minute pina se gratineaza cascavalul.

      Pofta buna!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s