Paste cu sos ragu si ciuperci

  • Retete Culinare - Paste cu sos ragu si ciuperci
  • Ingrediente

    • paste late
    • 1kg carne tocata de vita
    • 3cepe
    • 1ardei gras colorat
    • 500g ciuperci
    • 2morcovi
    • 500ml suc de rosii
    • 1capatana de usturoi
    • tije de telina
    • 4linguri ulei de masline
    • 1cana vin rosu
    • sare
    • piper
    • boia de ardei dulce sau iute
    • Mod de preparare reteta Paste cu sos ragu si ciuperci

      Legumele curatate,tocate cat mai marunt,le calim in ulei incins.adaugam ciupercile feliate apoi carnea;

      lasam totul la foc mic sa se rumeneasca amestecand continuu sa nu se stranga carnea si sa se faca cocoloase;

      adaugam vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul adaugam sucul de rosii,condimentam si lasam sa fiarba 1h pana devine o pasta moale;

      in acest timp pastele le punem la fiert in apa cu putina sare,8-10min(pastele mele au fost putin mai groase),scurse apoi se servesc deasupra cu sosul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s