Paste cu sos ragu si ciuperci

  • Retete Culinare - Paste cu sos ragu si ciuperci
  • Ingrediente

    • paste late
    • 1kg carne tocata de vita
    • 3cepe
    • 1ardei gras colorat
    • 500g ciuperci
    • 2morcovi
    • 500ml suc de rosii
    • 1capatana de usturoi
    • tije de telina
    • 4linguri ulei de masline
    • 1cana vin rosu
    • sare
    • piper
    • boia de ardei dulce sau iute
    • Mod de preparare reteta Paste cu sos ragu si ciuperci

      Legumele curatate,tocate cat mai marunt,le calim in ulei incins.adaugam ciupercile feliate apoi carnea;

      lasam totul la foc mic sa se rumeneasca amestecand continuu sa nu se stranga carnea si sa se faca cocoloase;

      adaugam vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul adaugam sucul de rosii,condimentam si lasam sa fiarba 1h pana devine o pasta moale;

      in acest timp pastele le punem la fiert in apa cu putina sare,8-10min(pastele mele au fost putin mai groase),scurse apoi se servesc deasupra cu sosul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s