Gnocchi cu sos de rosii

  • Ingrediente

    • 1 punga gnocchi Casa Cecconi
    • 3 feliute de bacon sau pulpa de porc crud afumata
    • 2 linguri ulei de masline
    • 3 fire ceapa verde
    • 2 catei usturoi
    • 1 cutie suc de rosii (250-300ml)
    • 6 rosii chery
    • sare
    • piper
    • 1 lingurita zahar
    • un virf pasta de ardei iute
    • 1/2 lingurita busuioc uscat
    • cascaval ras
    • Retete Culinare - Gnocchi cu sos de rosii
    • Mod de preparare reteta Gnocchi cu sos de rosii

      Uleiul il punem la incins intr-o tigaie, adaugam baconul taiat feliute, lasam sa se prajeasca putin, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele, mai lasam 1 minut si adaugam conserva de suc de rosii. Lasam sa fiarba 5 minute sosul, adaugam sare,piper, zahar si busuioc si dupa gust pasta de ardei iute. Mai lasam sa fiarba 2-3 minute, iar apoi punem gnocchi peste sos ,pe care le-am fiert inainte pina s-au ridicat la suprafata. Rosiile chery le taiem in jumatati si le punem si pe ele peste gnocchi si lasam totul la fiert 2-3 minute.

      Servim cu o gramajoara mica de cascaval ras deasupra.

      Pofta buna!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s