Praline cu surpriza

  • Ingrediente

    • 1 pachetel piscoturi(12 bucati)
    • 150 gr miez de nuca
    • 150 ml lapte
    • 2 linguri cacao
    • esenta de cafea
    • 75 gr unt
    • coaja rasa de portocala
    • 15 napolitane micute cu cacao
    • sare
    • 1 lingura zahar
    • fulgi de cocos, cacao si cafea pentru ornat
  • Mod de preparare reteta Praline cu surpriza

    Rupem piscoturile bucatele si le trecem prin robot impreuna cu miezul de nuca, apoi le amestecam cu cacaoa.

    Punem pe foc moale laptele, zaharul, sarea, coaja de portocala si untul si lasam sa fiarba pana la topirea untului, apoi adaugam peste compozitia de piscoturi si omogenizam.

    Dam compozitia la rece pentru 10-15 minute, dupa care formam bilute la mijlocul carora asezam cate o bucata de napolitana.

    O parte din bilute le trecem prin nuca de cocos, iar o parte prin cacao si cafea.

  • Reteta in imagini

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s