Ardei Umpluti la Cuptor

  • Ingrediente:

    3 ardei grasi rosii
    carne tocata (am pus si de pui si de vita)
    patrunjel
    jumatate cana de orez
    1 ou
    delikat
    paine uscata rasa (pangratato)
    o cutie de rosii in sos sau suc de rosii
    sare
    mozzarella
    jumatate cana de apa
    ulei de masline (5-6 linguri)

  • Preparare:

    Facem compozitia din carnea tocata si restul de ingrediente, mai putin ardeii pe care-i spalam bine i i taiem la jumatate.
    Umplem ardei cu, compozitia de mai sus, ii asezam in tava, dar inainte in tava vom pune uleiu.

    Asezam ardei si vom pune sucul de rosii peste ei si in tava si apa.

    Dam totul la cuptor, dar mai intai acoperim totul cu folie de aluminiu, ca sa-si lase zeama si sa se coaca mai bine, dam la foc bine incins.

    Pe la jumatatea copturii scoatem folia si-i lasam sa se coaca fara, ca sa se rumeneasca frumos.

    Cand sunt aproape gata scoatem tava din cuptor si asezam feliile de mozzarella peste ardei, mai dam la cuptor doar cat sa se topeasca branza.

  • Mentiuni:

    Se servesc calzi.

    Timp Preparare: 1 h 10 ‘
    Complexitate: redusa

    Imagini Preparare:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s