Antricot de vita cu legume

  • Ingrediente:antricot de vita 750 g
    ceapa 200 g
    morcovi 300 g
    mazare (conserva) 350 g
    fasole verde (conserva) 350 g
    faina 25 g
    cartofi 1.5 kg
    ulei 150 g
    smantana 250 g
    sare
  • Mod de preparare:Antricotul se taie felii lungi, cate una la o portie, se bat putin cu un batator de carne, se sareaza si se prajesc bine in ulei, rumenindu-se pe ambele parti. Se adauga apa si se lasa sa fiarba o ora sub capac. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt. Se stinge cu apa, se adauga smantana si se lasa sa fiarba 15 min., apoi se aduga antricoatele si se fierb inca 10 min. Morcovii se taie cuburi si se calesc in ulei, se pune putina apa si se fierb sub capac, pana ce s-au inmuiat, se adauga mazarea scursa de zeama si fasolea verde taiata bucati si se lasa pe foc inca circa 10 min. Cartofii se curata, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare, apoi se scurg.
  • Mentiuni:La servit, la fiecare portie se pune o felie de antricot, o cantitate de legume si una de cartofi natur cat si sos de smantana.

    Timp Preparare: 1 h 30 ‘
    Complexitate: redusa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s