Tocana de ceapa

  • Pentru 4 persoane,contine 305 calorii/portie.
  • Ingrediente:1 kg carne de vaca,7 cepe,2 ardei grasi,1 dovlecel,5 catei de usturoi,2 linguri cu pasta de tomate,150ml vin,sare, ulei,piper,o legatura de patrunjel.
  • Mod de preparare:Spala carnea de vaca si tai-o in bucati,dupa care prajeste-o in ulei.dupa ce s-a rumenit aseaz-o intr-o cratita.In uleiul ramas caleste ceapa taiata julien.Adauga apoi ardeii taiati mai mare si dovlecelul,cubulete.Stinge cu pasta de tomate dizolvata in apa rece.Sosul astfel obtinut pune-l peste bucatile de carne.Potriveste gustul de sare si piper si lasa sa fiarba cel putin 1 ora la foc mic.Daca mai ete nevoie adauga apa calda.Spre final,toarna vinul amestecand usor si parfumeaza tocana cu patrunjel tocat fin.
  • SUGESTIE:Odata cu ceapa caleste si 5-6 catei de usturoi zdrobiti sau taiati marunti.IMG_0111

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s