Tarta cu rosii,ceapa,masline si busuioc

  • Pentru 4 portii:4-5 cepe mari albe,ulei de masline extravergin,4-5 rosii coapte mari,busuioc proaspat,4 linguri de masline negre,6 foi de aluat congelat,sare,piper.
  • Mod de preparare:Cureti ceapa de coaja si o tai in rondele subtiri.Rumenesti ceapa cu 3 linguri de ulei in tigaie pana devine auriu-maroniu.Condimentezi cu sare si piper.Scoti foile de aluat din ambalaj,nelasandu-le sa se descongeleze.Le intinzi intr-o tava de copt unsa cu grasime(unt,margarina sau ulei)una peste alta.Peste ele asezi ceapa,speli rosiile,le tai felii si le asezi peste ceapa.Pui sare si piper,apoi maslinele.Stropesti tarta cu 2-3 linguri de ulei de masline si o dai la cuptorul incins la 200 grade pentru 25-30 de minute,pana devine aurie.O aduci la masa decorata cu frunzulite de busuioc.IMG_0112

O părere la “Tarta cu rosii,ceapa,masline si busuioc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s