Chiftele in sos

  • Pentru 4 persoane,contine 275 calorii/portie.
  • Ingrediente:400g carne de vaca,200g carne de porc,1 lingura cu faina,200g cartofi,1 dovlecel,2 oua,o ceapa,400ml smantana,200g cascaval,2 legaturi de patrunjel,ulei,sare,piper.
  • Mod de preparare:Spala bine carnea,tai-o cubulete si trece-o prin masina de tocat impreuna cu ceapa.Adaugi apoi cartofii curatati si rasi,ouale batute cu sare si piper si 1 legatura de patrunjel tocat fin.Din compozitia obtinuta,modeleaza chiftele.Tavaleste-le prin faina,dupa care asaza-le intr-o tava unsa cu ulei si lasa-le la cuptor sa se rumeneasca.Spre final,pune printre ele dovlecelul taiat cubulete si calit separat.Toarna pe deasupra smantana amestecata cu cascavalul ras.Mai lasa-le la cuptor aproximativ 15 minute.Inainte de final,presara restul de verdeata tocata fin.
  • Secret:Fierbe tare 3-4 oua,dupa care taie-le marunt si adauga-le la final in sosul de smantana.IMG_0109

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s