Spaghete cu rosii si ceapa verde

  • IMG_0100Pentru 4 portii:400g spaghete,800g rosii coapte,2 linguri de capere in saramura,ulei de masline extravergin,4-5 fire de ceapa verde,sare,piper,1 lingurita de zahar,unt.
  • Mod de preparare:Speli rosiile,le oparesti,le scoti pielita.Le scoti semintele si le tai in bucati.Speli ceapa verde si o tai rondele.Intr-o tigaie infierbanti 3 linguri de ulei de masline si rumenesti ceapa verde.Adaugi bucatile de rosii cu 2 linguri de apa,pui un capac si lasi la foc incet 5-8 minute.Clatesti caperele si le pui in sos.Lasi un pic sa fiarba,apoi adaugi sare,piper si zahar dupa gust.Intre timp, fierbi spaghetele in apa cu sare.Le scurgi si le amesteci imediat cu sosul de rosii si 2 linguri de unt.Le duci la masa calde si daca vrei poti pune pe dea-supra lor parmezan ras.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s